Oferta më e mirë në botë!

Pakot e reja mujore përmbajnë benefite të kombinuara si minuta PA LIMIT drejt IPKO-së, minuta drejt operatorëve tjerë, SMS PA LIMIT drejt të gjithë operatorëve, dhe internet në mobil me shpejtësi PA LIMIT.

Më shumë
Më shumë

Interneti mobil në Shqipëri, Maqedoni, Mal të Zi, Greqi, Serbi, Kroaci dhe Turqi

Kudo që shkoni, me internet në mobil roaming kontrolloni e-mailin personal, lexoni lajme, ndiqni ngjarjet më aktuale, apo thjesht argëtohuni, duke shfletuar ueb faqe nëpërmjet internetit në telefonin tuaj mobil.

Shih pakot
Shih pakot

Interneti në mobil në BE, SHBA dhe Zvicër

Të gjithë ju që udhëtoni për në shtetet e Bashkimit Evropian, Shtetet e Bashkuara te Amerikës mund të aktivizoni pako ditore dhe javore të internetit në mobil me çmime shumë të volitshme.

Shih pakot
Shih pakot

Çfarë TiPi je?

Me pakot e reja për minuta, SMS, dhe internet në mobil, ju do ta gjeni TiP-in që ju përshtatet më së miri. Brenda pakove TiP, ju mund të zgjedhni mes opsioneve me validitet javor dhe mujor, si dhe opsioneve me më shumë benefite:   Minutat mund t’i përdorni me të gjithë operatorët në Kosovë.

Shih pakot
Shih pakot

Telefonat e fundit

Fol me ton’

Me tarifën IPKO Fol me ton’, do të flisni me të gjithë operatorët në tërë Kosovën për vetëm 10 cent/min dhe 5 cent SMS, gjithashtu do të mund të bisedoni me 10 veta në rreth për vetëm 4 cent/min dhe 4 cent SMS pa pasur nevojë të paguani për aktivizim të rrethit.

Më shumë
Më shumë

Hej! Pse po pret?

Hej është komuniteti më i madh për të rinj në Kosovë, i cili ofron pakot më atraktive të komunikimit për të rinjtë.

Vizito uebfaqen
Vizito uebfaqen