Pako Hej! është dizajnuar për nevojat e veçanta të komunikimit të grup moshës 16-21 vjeç.

Për këtë grupmoshë të klientëve tanë ofrohet një pako e veçantë Hej Profi! Kjo pako përmban minuta dhe SMS pa kufi me IPKO duke mundësuar komunikim pa ndalur për klientët tanë të rinjë. Për të përmbushur kërkesat për qasje të pakufizuar në rrjete sociale, në këtë pako ofrojmë Instagram FALAS për gjatë 30 ditëve.

Përmbajtja e pakos HEJ Profi:

 

Hej Profi!Permbajtja
Internet5GB
Rrjete socialeInstagram FALAS
Minuta me IPKOPa kufi
SMS me IPKOPa kufi
Valide30 dite
Çmimi5 EUR
AktivizimiDirekt në MyIpko ose dërgo SMS ne 50888 me tekst Hej Profi ose Hej 4.
Vlefshmëria gjeografikeVetëm në Kosovë
Kontrollimi i llogarisëDirekt në MyIpko ose përmes kodit *888#

 

Pako HEJ Profi riaktivizohet në mënyre automatike në qoftë se keni mjete të mjaftueshme në llogari. Nëse dëshironi që të ndaloni riaktivizimin automatike duhet të thirrni kodin *888*8#.

Kujdes! Në rastin kur pako riaktivizohet automatikisht, benefitet e mbetura të pakos së vjetër do të fshihen. Për te ruajtur ato ju duhet të mbiaktivizoni pako e njejte HEJ!  të paktën një ditë para skadimit të pakos së vjetër dhe benefitet do të ruhen.

Nëse nuk keni pako aktive aplikohen çmimet e më poshtme:

 

ShërbimiÇmimi
Thirrjet drejt IPKO-s0.18 €
Thirrjet drejt operatorëve tjerë0.18 €
SMS drejt IPKO-s0.062 €
SMS drejt operatorëve tjerë0.082 €

 

Pas shpenzimit të MB të pakos Hej, në Kosovë aplikohen çmimet standardë si më poshtë:

Shpenzimet për internet në Kosovë1 MB e parëÇdo 100KB në vazhdim
Individ me parapagim€ 0.86€ 0.07
Konsumatori duhet të ketë më shumë se 0.28EUR në llogari për të përdorur internetin në mobil pas shpenzimit të pakos Hej.

 

Çmimi për thirrje, SMS dhe internet në mobil për në Ballkanin Perëndimor:

ShërbimiÇmimi
Thirrjet drejt të gjithë operatorëve në Kosovë0.18 €/min
Thirrjet drejt operatorëve tjerë në BP0.18 €/min
SMS drejt të gjithë operatorëve në Kosovë0.06 €/SMS
MB0.14 €/1MB

 

Nëse gjendeni në ndonjërin nga shtetet e Ballkanit Perendimore (Shqiperi, Mal te Zi, Maqedoni Veriore, Serbi, Bosnje dhe Hercegovine) ju mund të aktivizoni pakot me parapagim TIP apo pakot mujore  “Oferta me e mire ne bote” dhe të vazhdoni komunikimin.

Nëse ju duhet  internet në rajon (shtetet e Ballkanit Perëndimore dhe Greqi, Kroaci dhe Turqi, gjithashtu mund te aktivizoni pakot e mëposhtme:

PakotAktivizmiMB e vlefshemÇmimi
Pako Ditore*478*1#1000MB3.00€
Pako Javore *478*2#2000MB6.00€
Pako Mujore *478*3#3000MB10.00€

 

Për internet në shtetet tjera të Evropës dhe në SHBA shtyp këtu.

Ju lutem te keni kujdes!

Për të mos u shpenzuar nga llogaria kryesore për internet, ju paraprakisht duhet të ndalni “data” në telefonin tuaj dhe të aktivizoni një pako të re dhe pastaj të lëshoni përsëri opsionin “data”.

Për të aktivizuar pako paraprakisht duhet të keni mjete të mjaftueshme në llogari. IPKO ofron mundësinë e dërgimit të mbushjes në vlera të ndryshme në numrin tuaj apo në numër të IPKO-s të dikujt tjetër duke vizituar cilindo nga dyqanet dhe distributorët tanë apo me lehtë duke dërguar mbushje elektronike nëpërmjet kanaleve të mëposhtme:

Përshëndetje! Si mund të ju ndihmojmë?

Facebook
Live Chat
Whatsapp