Përmbajnë të gjitha shërbimet në një vend, në një faturë të vetme dhe janë të përshtatshme për biznese të vogla dhe familje.

Prej 23€ në muaj, mund t’i merrni ë gjitha:

  • Minuta dhe SMS PA KUFI brenda rrjetit të IPKO-së,
  • 500 minuta drejt operatorëve tjerë,
  • 10GB internet në mobil,
  • Internet dhe Televizion Digjital me përmbajtje më ekskluzive në vend.

Gjithashtu, 10 numra të telefonit mobil, me komunikim FALAS.

Zgjedhni pakon më të përshtatshme për ju:

Numri kryesor me faturim mujor i pakove TOP mund t’i shtoj në rreth edhe 9 numra të tjerë me parapagim dhe të komunikoj FALAS me ta.

Për të shtuar numrat në rreth, numri kryesor do të tarifohet me nga 1 euro për secilin numër që e shton në rreth. Numrat me parapagim të cilët i shton në rreth do ta pranojnë këtë 1 Eur në formë të mbushjes.

Në cilëndo datë të muajit që shtohet numri në rreth, çmimi për sherbim do të jetë 1 Eur dhe numri të cilin e shton në rreth do të ketë mundësi të pranoj mbushjen vetëm një herë brenda muajit.

Rrethi menaxhohet permes kodit *233#.

Për të shtuar numër në rreth: *233*04xxxxxxx*1#
Për të larguar numër nga rrethi: *233*04xxxxxxx*2#
Për të parë numrat në rreth: *233*3#

*Pas shfrytëzimit të minutave me operatorë tjerë, çmimi për minutë është 18 cent.

**Pas shfrytëzimit të MB brenda pakos, çmimi për 1MB është 1 cent.

Aktivizimi me marrësin digjital HD për pakot HD është falas, kurse për aktivizimet me SMARTBOX është €20.00.

Shto aplikacionin që dëshiron:

Shto aplikacionin pa limit me super çmim duke thirr *404#

aplikacionet-ipko

Vizitoni dyqanin më të afërt të IPKO-së për të marrë pakon.

*Ju mund të rrisni limitin tuaj fillestar deri në tri here brenda muajit, duke thirrur *889#
**
Në rast se rimbushni llogarinë tuaj me një shumë që tejkalon borxhin, ju mund të shfrytëzoni shumën e mbetur për te rritur limitin tuaj, duke thirrur *202#

Përshëndetje! Si mund të ju ndihmojmë?