Gjatë qëndrimit tuaj në Kosovë ju mund të përjetoni komunikimin pa ndërprerë me të afërmit tuaj. Zgjidhni pakon më të përshtatshme me minuta, SMS dhe internet dhe po ashtu vazhdoni komunikimin edhe jashtë Kosovës, përderisa jeni duke udhëtuar:

 • Shqipëri
 • Maqedoni Veriore
 • Mali i Zi
 • Bosnje dhe Hercegovinë
 • Kroaci
 • Greqi
 • Serbi
 • Turqi

Përmbajtja e pakove:

PakoInternetMIN
ndërkombëtare*
Minuta dhe SMS kombëtareValiditetiÇmimiAktivizimi
Diaspora 210 GB10 MIN500 Minuta
∞ SMS
20 Ditë25 €*115*2# Ose përmes

MyIPKO App

Diaspora 320 GB20 MIN1000 minuta
∞ SMS
30 Ditë35 €*115*3# Ose përmes

MyIPKO App

Diaspora 450 GB50 MIN1200 MIN kombëtare
∞ SMS
30  Ditë50 €*115*4# ose përmes MyIPKO App

 

Minutat dhe SMS vlejnë vetëm në Kosovë.

*Lista e shteteve drejt te cilave vlejnë minutat ndërkombëtare: Austri, Belgjike, Bullgari, Kroaci, Qipro, Republika Çeke, Danimarke, Estoni, Finlande, France, Gjermani, Greqi, Hungari, Irlande, Itali, Letoni, Lihtenshtajn,  Lituani, Luksemburg, Male, Holande, Norvegji, Poloni, Portugali, Romani, Sllovaki, Slloveni, Spanje, Suedi, Zvicër, Mbretëri e Bashkuar, Vatikan, San Marino, Andorra.

 

*Numrin IPKO e merrni FALAS me vlefshmëri 12 muaj, në mënyrë që ju të mos keni nevojë të ndërroni numrin sa herë që vizitoni vendlindjen.

Pas shpenzimit të minutave dhe SMS të pakos Diaspora, në Kosovë aplikohen çmimet standarde si më poshtë:

ShërbimiÇmimi
Thirrjet drejt IPKO-s0.18 €
Thirrjet drejt operatorëve tjerë0.18 €
SMS drejt IPKO-s0.062 €
SMS drejt operatorëve tjerë0.082 €

Pas shpenzimit të MB të pakos Diaspora, në Kosovë aplikohen çmimet standardë si më poshtë:

Shpenzimet për internet në Kosovë1 MB e parëÇdo 100KB në vazhdim
Individ me parapagim0.86 €0.07 €
Biznes me parapagim0.86 €0.02 €

Këto pako për të funksionuar kur jeni jashtë Kosovës duhet ndiqni disa hapa:

 • Të lidheni manualisht me operatorët (shiko listën më poshtë për secilin shtet),
 • Të siguroheni që APN të jetë IPKO
 • Të aktivizoni “Data” dhe “Data Roaming” te Settings në telefonin tuaj:

Varësisht se në cilin shtet jeni, zgjidhni operatorin përkatës nga lista më poshtë:

 • Shqipëri: One Telecommunications (Telecom Albania), Vodafone
 • Maqedoni Veriore: A1 MK(VIP)
 • Mali i Zi: M:Tel (29703)
 • Bosnjë dhe Hercegovinë:BH Telecom
 • Kroaci: HT HR
 • Greqi: Cosmote
 • Serbi:A1 SRB(VIP)
 • Turqi :Vodafone; Turkcell

Nëse zgjedhni ndonjë operator tjetër i ndryshëm nga lista, do të tarifoheni me çmime standarde:

Shpenzimet për internet1MB(Shtetet e Ballkanit Perëndimore)
Individ me parapagim0.14 €
Biznes me parapagim0.14 €

Për më shumë detaje rreth çmimores së thirrjeve në Ballkanin Perëndimor apo në shtetet tjera në Roaming shtyp këtu.

Për tarifat në Greqi dhe Turqi shtyp ketu.

Këto tarifa aplikohen edhe pas shpenzimit të pakos.

Menaxhimin e pakove mund ta bëni përmes kodeve të më poshtme apo edhe më lehtë përmes aplikacionit tonë MyIpko (aplikacionin mund ta shkarkoni në AppStore dhe Playstore varësisht nëse jeni përdorues i sistemit IOS apo Android):

Pakot DiasporaAktivizimiKontrollimi i llogarisëPërmbajtja e pakoveDërgimi i pakove si dhuratë
Diaspora 2*115*2#*115# ose

MyIPKO App

*115# ose

MyIPKO App

*212# ose

MyIPKO App

Diaspora 3*115*3#
Diaspora 4*115*4#

Përveç pakove të cilat përmbajnë internet ju mund të klikoni këtu dhe të informoheni për pakot tjera të cilat përmbajnë minuta, SMS dhe GB të vlefshme në shtetet e Ballkanit Perëndimor, ndërsa për pakot me pagesë mujore shtyp këtu.

 

Ju lutem të keni kujdes!

 • Për të mos u shpenzuar nga llogaria kryesore për internet, ju paraprakisht duhet të ndalni “data” në telefonin tuaj dhe të aktivizoni një pako të re dhe pastaj të lëshoni përsëri opsionin “data”.
 • Nëse keni problem me përdorim të internetit, ju lutemi kontrollojeni nëse e keni të aktivizuar. Nëse jo, aktivizo internetin duke thirr kodin *321#.

Për të aktivizuar pako paraprakisht duhet të keni mjete të mjaftueshme në llogari. IPKO ofron mundësinë e dërgimit të mbushjes në vlera të ndryshme në numrin tuaj apo në numër të IPKO-s të dikujt tjetër duke vizituar cilindo nga dyqanet dhe distributorët tanë apo me lehtë duke dërguar mbushje elektronike nëpërmjet kanaleve të mëposhtme:

Përshëndetje! Si mund të ju ndihmojmë?

Facebook
Live Chat
Whatsapp