Komunikimi me më të dashurit tuaj vazhdon edhe kur udhëtoni jashtë Kosovës. 

Pa marre parasysh nëse vizita juaj është për turizëm, biznes apo vizitë familjarëve tuaj ne kemi pakot më të mira për internet në shtetet më të vizituara të Evropës. Zgjidhni pakon e cila ju përshtatet nevojave tuaja për internet.

PakoInternetÇmimiVlefshmëriaAktivizimi
Data trip 11GB6 EUR7 ditë*181*1#
Data trip 22GB10 EUR7 ditë*181*2#
Data trip 33GB15 EUR14 ditë*181*3#
Data trip 45GB25 EUR30 ditë*181*4#

 

Këto pako për të funksionuar kur jeni jashtë Kosovës duhet të ndiqni disa hapa:

 • Të lidheni manualisht me operatorët (shiko listën më poshtë për secilin shtet),
 • Të siguroheni që APN të jetë IPKO 
 • Të aktivizoni “Data” dhe “Data Roaming” te Settings në telefonin tuaj.

Varësisht se në cilin shtet jeni, zgjedhni operatorin përkatës nga lista më poshtë:

Kujdes: Nëse selektohet ndonjë operator tjetër i ndryshëm nga lista, do të tarifoheni me çmime standarde.

 • Austri: TMobile
 • Bulgari: Yettel
 • Kroatia: HTelecom
 • Republika Çeke: TMobile; Vodafone; O2 (cetin)
 • Gjermani: TMobile; Vodafone
 • Greqi: Cosmote; Vodafone
 • Itali: TIM; Vodafone
 • Holande: TMobile; Vodafone
 • Sloveni: Telecom Slovenije
 • Zvicer: Sunrise
 • Mbreteri e Bashkuar: Vodafone
 • Spanjë: Orange

Më poshtë gjeni listën e kodeve të cilat mund të i përdorni për menaxhim të pakove. Përndryshe menaxhimin e pakove e bëni direkt dhe më lehtë në aplikacionin tonë MyIPKO (aplikacionin mund ta shkarkoni në AppStore dhe Playstore varësisht nëse jeni përdorues i sistemit IOS apo Android):

Data Trip PakotAktivizimiKontrollimi i llogarisëPërmbajtja e pakove
Data Trip 1*181*1#*181#

Ose MyIPKO App

*181*181#

Ose MyIPKO App

Data Trip 2*181*2#
Data Trip 3*181*3#
Data Trip 4*181*4#

 

Ju lutem të keni kujdes!

Për të mos u shpenzuar nga llogaria kryesore për internet, ju paraprakisht duhet të ndalni “data” në telefonin tuaj dhe të aktivizoni një pako të re  dhe pastaj të lëshoni përsëri opsionin “data”.

MB e pashfrytëzuar të pakos humbin në skadim të saj. Në mënyrë që ti ruani MB e mbetura ju duhet të aktivizoni pako të re para skadimit të pakos së vjetër. 

Nëse keni problem me përdorim të internetit, ju lutemi kontrollojeni nëse e keni të aktivizuar . Nëse jo, aktivizo internetin tënd duke thirr kodin *321#.

Për të aktivizuar pako paraprakisht duhet të keni mjete të mjaftueshme në llogari.

Për klientët me pagesë mujore, paraprakisht duhet të behet rritja e limitit.

IPKO ofron mundesinë e dërgimit të mbushjes në vlera të ndryshme në numrin tuaj apo në numër të IPKO-s të dikujt tjetër duke vizituar cilindo nga dyqanet dhe distributorët tanë apo me lehtë duke dërguar mbushje elektronike nëpërmjet kanaleve të mëposhtme:

Portalit të pagesave online

Aplikacionit MyIPKO

E-banking të bankës suaj

Përshëndetje! Si mund të ju ndihmojmë?