Mirë se vini në botën e argëtimit pakufi!

Ju sjellim pakot e reja PRIMA me internetin më të mirë në treg, përmbajtje superiore dhe aplikacionin e ri IPKO TV

Mos e humbisni përvojën më të mirë argëtuese me pakot tona të pasuruara. Zgjidhni nga një shumëllojshmëri kanalesh televizive, internetin me kualitetin më të mire në treg
dhe risi për ju dhe familjen tua.

Zgjedh pakon që të përshtatet:

Përmes smartbox-it, ju merrni FALAS shërbimet e mëposhtme:


CATCH UP TV – Shikoni programet tuaja të preferuara në disa nga kanalet më të njohura në vend deri në 72 orë edhe pasi të kenë mbaruar, pa pasur nevojë të regjistrohen

VOD – Biblioteka video me përmbajtje superiore, akses në mijëra filma të ndryshëm, seriale dhe dokumentarë.

Përveç shërbimeve tona premium, ne tani ofrojmë edhe aplikacionin më të fundit, IPKO TV ju edhe më shumë argëtim nga çdo pajisje. Vizitoni dyqanin tuaj më të afërt IPKO tani dhe përfitoni tani pakon PRIMA me përmbajtje të pasuruar.

Përshëndetje! Si mund të ju ndihmojmë?