My IPKO

Aplikacioni më i ri My IPKO është krijuar veçanërisht për ju, për t’ju bërë edhe më të lehtë përdorimin e shërbimeve tona.

Më shumë
Më shumë

Komunikoni FALAS brenda ekipit!

Ekipet ju mundësojnë komunikim FALAS brenda biznesit tuaj dhe çmimet më të lira në treg për komunikim jashtë ekipit. Sa më i madh ekipi, aq më të lira çmimet për komunikim jashtë ekipit + mundësi për telefona mobil FALAS, për tërë ekipin!

Shih ekipet
Shih ekipet

Internet në mobil

Merr biznesin me vete gjatë gjithë kohës.

Të gjithë ne jemi në lëvizje një pjesë të madhe të ditës, gjë që na mbanë jashtë zyrës në momente të caktuara.

Lexo më shumë
Lexo më shumë

Internet jashtë vendit me çmime të njëjta!

Telefona mobil FALAS!

Për çdo ekip të krijuar, ju mund të merrni edhe telefona mobil FALAS.

Varësisht prej marrëveshjës, ju mund të zgjedhni njërin nga ata me të cilët mund të menaxhoni kohën më së miri duke komunikuar dhe shfletuar në internet me teknologjinë e fundit. IPKO është përfaqësues i autorizuar i brendeve më të mëdha!

Shih telefonat
Shih telefonat