DUO

Pako ideale për familjen tuaj!

Më shumë
Më shumë

TRIO

Me pakot TRIO, tri shërbime në një vend!

Më shumë
Më shumë

QUATRO

Me pakot QUATRO, katër shërbime në një vend!

Më shumë
Më shumë

Pakot Tona

Zgjedh pakon që i përshtatet nevojave tuaja për argëtim!

Më shumë
Më shumë

Pako Verore (TV + internet) me super çmim – vetëm 50 EUR për 6 muaj

Nëse ende nuk e keni provuar përmbajtjen fantastike të televizionit digjital, IPKO ka krijuar për ju pakon Verore me përmbajtje fantastike dhe internet të shpejtë.

Më shumë
Më shumë